TEK-DEK

Tek-Dek is een prachtig en duurzaam alternatief voor houten dekken. Het vraagt nauwelijks onderhoud waardoor schuren, kitten, repareren of vervangen verleden tijd is. In het voorjaar of tussentijds dus geen verspilde energie of uitvoerige onderhoudswerkzaamheden.

TEKDEK kan op elke ondergrond worden gelegd die stabiel en droog is. Polyester, staal, aluminium of hout zijn daarvan goede voorbeelden.

Het is flexibel en sterk met een perfecte anti-slip, zelfs in zout water. 


 

TEK-DEK

Kleur-echtheid en de voelbare houtstructuur geeft een overtuigende indruk. Gecombineerd met de geïntrigeerde zwarte belijning en kantstukken geeft het een resultaat dat gelijk is aan een traditioneel gelegde vloer. Het is door-en-door gekleurd en verkleurd niet.                 

Installeren
van de compleet geleverde pre-fab dekken, met duidelijke instructies, is goed te doen. De “full service” neemt het alle werk uit handen en geeft in korte tijd een nieuw dek aan boord.

Onderhoud is super eenvoudig. TEK-DEK vraagt geen lak, olie, schuren of afkrabben. Simpel schoonmaken met stoffer of borstel, zeep en water, zelfs met hogedrukreiniger is geen probleem.

Kosten bij zelfmontage of bij full service… TEK-DEK is gunstig geprijsd in vergelijking met teakhout of andere alternatieven. 

TEK-DEK maakt een pasklaar dek dat evt in delen wordt geleverd. Het dek wordt gemaakt op basis van mallen. Daarin wordt het model en patroon opgenomen. Alle denkbare dekpatronen zijn mogelijk. De geleverde dekdelen worden met 2 componentenlijm op het dek verlijmd.

Naast de maritieme wereld  is TEK-DEK een perfect alternatief als duurzame product voor buitenvloeren, trappen of balkons. Daarnaast biedt TEK-DEK enorm veel mogelijkheden in zwembaden, sauna’s en andere ruimten waar vocht, veiligheid van de vloer en/of esthetiek een rol spelen.